Ønsket av to av de største. (foto: juve, twitter)

Mino Raiola. Denne uken har agenten slengt rundt seg med kommentarer om klientene Pogba og Donnarumma, og avslutter med å rase over hvor nær Matthijs de Ligt er en exit fra Torino.

Mange trodde tidligere i sommer at dette ville være sesongen der 22-åringen inntar lederrollen i Juventus forsvaret. Europamester Chiellinis kontraktforlengelse uteble, og tiden skulle være klar for et generasjonsskifte. Trodde garantert agent Raiola.

Les: Mino Raiola ute og slenger med kjeften – igjen

Så ble det forlengelse på 37-åringen, og de Ligt rykket tilbake i det Raiola opplever som skyggen til Chiellini.

For Max Allegri er dette en helt naturlig utvikling.

-De Ligt er en ung spiller med mye kvalitet, men han har fortsatt behov for å forbedre seg. Han får en lang karriere i Juventus, uansett hvor mange kamper han får, begynner Allegri ifølge Football Italia.

Som viser at han er skikkelig old school.

-De Ligt er 22 år. Han kom til Juventus fra Ajax da han var 20, og folk sa dengang at han var kommende Ballon D´Or-vinner. Det er bruk for tålmodighet, for arven er tung å løfte i Juventus. Chiellini var nok ikke så god som De Ligt var som 20-åring, men da Chiellini var 27-28 var han blant de beste midtstopperne i verden. Ting tar tid, doserer Juventus-manageren.

Les på Popidol: Ikke lurt å angripe en Jujitsu-verdensmester selv om han er bare 16 år gammel

(foto: juventus, twitter)

Det er fortsatt tre år igjen av kontrakten, men Raiola kommer garantert til å jobbe hardt for å overbevise klienten om å kreve exit fra den gamle dame (med trykk på gamle).

Allegris filosofi om at gode ting nødvendigvis tar tid er på skikkelig kollisjonskurs med ungdommens utålmodighet og agentenes konstante jazzing om at du er verdensstjerne som 20-åring.

Hos Juventus sørger Allegri for at det ikke er noen snarvei. For oss er dette et skikkelig sunnhetstegn.

Les: Martin Ødegaard viste Ronaldo hvordan det gjøres i Premier League