Odion Ighalo

Låneoppholdet Manchester United ser ut til å bli en meget lønnsom affære som Odion Ighalo. Han har vært en suksess siden han kom fra den kinesiske storklubben Shanghai Shenhua.

Manchester United manager har kontaktet den kinesiske klubben for å få en pris for kjøp, noe de har gitt han, men nå som Ighalo er superstjerne vil de gjerne han han tilbake.

Les: Personlig genistrek å forlate Liverpool

Odion Ighalo har fått tilbud om en to-års kontraktsforlengelse til en verdi av mer enn 400 000 pund per uke (akkurat nå mer enn 5 millioner kroner) av moderklubben Shanghai Shenhua.

Den kinesiske klubben er tungt overtalende og «belønner» den nigerianske spissen for sin gode form hos United, der har scoret fire mål i sine tre første starter.

30-åringens lån i England går ut 31. mai, men som Sky Sports rapporterte mandag, vil det sannsynligvis bli forlenget til 30. juni på grunn av coronavirus-pandemien.

Ighalos nåværende kontrakt går ut i desember 2022 og Shanghai ønsker å beholde ham til desember 2024.

Les: Hvis Liam Gallagher får det han vil, gjenforenes Oasis

Den nye avtalen ville få Ighalo til å tjene 400 000 pund i uken før skatt, noe som sies å ha smigret spissen. – Fokuset hans er imidlertid på United inntil lånet ditt utløper. Han vil vente med å se om United tilbyr ham en permanent avtale før han tar en endelig avgjørelse om fremtiden.

Ighalo har alltid sagt at det har vært en drøm å spille for United, klubben han var fan av som gutt.
 
Ighalos innvirkning har vært både øyeblikkelig og imponerende.

Ole Gunnar Solskjær var før debuten for Manchester United klar på hvor bra Ighalo er:

«Det beste med ham er hans personlighet»

Les: Manchester United har fått beskjed hvor mye de må betale for Odion Ighalo