Har det skikkelig gøy på jobb om dagen. (c) Bundesliga: David Alaba

David Alaba har avvist Manchester City til tross for at hans agent og far ønsker det, han vil heller følge sin drøm og reise til Spania.

Bayern Münchens mangeårige profil David Alaba, har sammen med faren og rådgiveren, alliert seg med stjerneagenten Pina Zahavi.

Les: Liverpool presset Barcelona til et lynraskt spillerkjøp

Det skriver München-media TZ, og legger til at 27 år gamle Alaba har begynt å se seg om da han bare har halvannet år igjen av sin kontrakt med Bayern.

Alaba har en ‘hemmelig’ drøm om å komme til Real Madrid, men Zahavi har prøvd å få sin nye klient til en byttehandel med Manchester Citys Leroy Sane.

Den planen har gått i vasken da Alaba ikke er interessert i å flytte til Manchester City, som står foran to års ekskludering fra de europeiske turneringene, skriver TZ.

Les: Leeds ønsker å ta med seg Zlatan Ibrahimovic opp i Premier League

Sport Bild og Bild følger opp historien, og herfra lyder meldingen at det var klubbene som fikk ideen om å bytte Alaba med Sane – ikke Pina Zahavi.

Verken Alaba eller Zahavi ser mot England. Bild og Sport Bild skriver at de ser mot Spania hvor både Real Madrid og Barcelona er interessert.

Alaba, som har blitt omskolert fra å være midtbanespiller til venstreback eller stopper, har spilt 372 kamper for Bayern München.