Må og skal juble uten Sancho. (foto: united, twitter)

Odion Ighalo kom fra Shanghai Shenhua og rett til to ukers karantene i Manchester. Etter hektiske timer på Deadline Day fikk nigerianeren oppfylt drømmen om å spille for klubben han hadde digget siden barndommen.

7 kamper senere og dypt inne i virushelvetet, har Ighalo trolig spilt sin siste United-kamp på leieavtalen. 1. juni er Ighalo tilbake som Shenhua-spiller.

Les: Bekreftet: United signert med angrepsspilleren som har levert varene

Det jobbes febrilsk med å løse vårens og sommerens kontrakter som løper ut før sesongen er ferdig gjennomført, men ifølge Sky Sports har Shanghai Shenhua gjort seg klar for å signere en toårsavtale med Ighalo som forlenger kontraktsforholdet mellom partene til 2024.

Stjernestøvet nigerianeren har fått fra de få månedene i United-drakt har tydeligvis økt spillerens verdi for klubben. For har Sky Sports rett, følger det med et lønnstilbud på over 5 millioner kroner – i uka.

Interessant i seg selv, i disse virustider.

Er United villig til å betale de rundt 200 millionene for en permanent Ighalo-overgang får vi se hva som bor i Ighalo. Følge drømmen til «luselønn» hos drømmeklubben, eller innkassere en helt syk ukelønn mens majoriteten av verdens befolkning går inn i en økonomisk depresjon.

Vi er ikke i tvil, Ighalo lar hjertet styre. Dessuten, å bære United-drakten er verdt mer enn de siste millionene i ukelønn han «taper» på bli på Old Trafford.

Les: Helt rått: Fire Bundesliga-klubber redder ligaen