Gresk-australier med bakgrunn fra Australia, Japan og Skottland. (foto: celtic, twitter)

Julian Nagelsmann er for lengst ute av regnestykket, Roberto de Zerbi velger suksess i badebyen Brighton, Pochettino skal gjøre sitt for å stanse Tottenham som Chelsea-manager, Xabi Alonso har det bedre enn bra hos Leverkusen, Arne Slot bekreftet han blir i Feyenoord. Så hvem er tilbake på short list som ny Spurs-manager?

Om ti dager åpner overgangsvinduet. Tottenham går inn uten manager på plass, etter en sesong uten billett til spill ute i Europa. Alt annet enn optimalt, men ikke ulikt situasjonen da Pochettino ble sendt på porten i 2019.

LES: Agenten ser med skrekk og gru at Premier League-gigantene ikke er villig til å møte kravet

Ifølge ulike engelske medier var det nær en avtale med Feyenoord-trener Arne Slot, men det hele strandet. Sky Sports hevder en australier nå har rykket høyt opp på lista over gjenværende kandidater.

Ange Postecoglou har gjort sakene sine overraskende godt hos Celtic siden 2021. Med bakgrunn fra australsk og japansk liga var det flere som forventet at Celtic hadde bommet totalt. Med Postecoglou ved roret har Celtic igjen inntatt tronen i Scottish Premiership, i år går det mot The Treble.

LES OGSÅ: Brighton overbevist Arsenal punger ut med 75 millioner pund