David Raya

Denne sesongen har David Raya vist seg frem som en av de beste i Premier League. 12 clean sheets på 38 Premier League har gjort sitt til at Brentford var med nesten helt inn i konkurransen om den siste billetten til spill i Europa. Thomas Frank har fortalt han er klar over at den spanske keeperen er på vei ut, men har flagget at 40 millioner pund er og blir prislappen. Nå rykker agenten ut for å true seg til endring i strategien til Brenford.

Raya har de siste månedene vært linket til både Manchester United og Chelsea, men det er helt tydelig at betalingsvilligheten for en keeper ligger et godt stykke unna Brentfords forventninger.

LES: Brighton overbevist de innkasserer en milliard i sommer

På onsdag bekreftet Brentford signering av den nederlandske keeper Mark Flekken hos Freiburg. Alt er rigget for en exit på Raya, men agent Jaume Munell har fått signaler fra beilerne om at 40 millioner pund er helt uaktuelt.

-Hvis Brentford ikke senker priskravet for David Raya denne sommeren, vil vil være klar for å forlate klubben på fri transfer om et år, sier agenten ifølge overgangsjournalist Romano.

LES OGSÅ: Pochettino tråkket på bremsen