Caicedo tilbake i drakta han hadde tatt avskjed med. (foto: brighton, twitter)

Arsenal sikter seg inn mot å bli en av vinnerne på sommerens overgangsmarked. Mikel Arteta har sett hva han mangler for å holde helt inn til trofébordet i verdens tøffeste liga, Declan Rice og Moises Caicedo er to av de viktigste brikkene. Rice er på vei mot en Gunners-signering, men etter Mudryk-kuppet i januar tas ingenting for gitt før signaturen sitter festet på papiret. Nå meldes det at prosessen med Caicedo har kommet lenger.

Ifølge Footballtransfers ble Arsenal og 21-åringen enige om de personlige betingelsene i januar da «alle» var overbevist (hovedpersonen inkludert) om at det bar mot signering. Det engelske mediet hevder betingelsene står fortsatt, der Arsenal har gjennomført flere samtaler med Caicedos representanter. Nå gjenstår aksept av overgangssummen.

LES: Daily Mail: Kvitter seg med spillere for 280 millioner pund

Med kontraktsutløp i 2027 har Brighton null hastverk, klubben har de beste kortene på hånda. Betyr dette at nok et fremstøt fra Arsenal blir stanset? Ifølge Footballtransfers er Brighton-ledelsen overbevist om at Arsenal vil møte kravet til overgangssum i sommer på 75 millioner pund for Caicedo.

Da får vi se.

LES OGSÅ: Pochettino tråkket på bremsen