Neymar satt inn foran med Manchester United logo

Den brasilianske superstjernen Neymar overrasket positivt ved at han fortsatt har lyst til å spille fotball i en ekte fotballklubb som spiller i en serie som faktisk har fotballspillere. Den 31 år gamle spissen har sagt nei takk til å ta vanvittige penger og trille ball i verdens verste diktatur i en serie som leverer fotballopplevelser på linje med synkronsvømming.

Til og med en telefon fra Ronaldo har ikke klart å endre Neymar sin mening. Footmercato skriver at Al-Nassr FC er i sjokk over at Neymar, som har en usikker fremtid ikke hoppet på deres forlag om milliardlønn. Den brasilianske superstjernen ønsker å bli i Paris Saint-Germain eller signere for Manchester United.

Les: Varsler gedigent «brannsalg» hos Leeds

PSG ønsker seg «mer disiplin, mindre flash» i sin angrepsrekke, noe som Neymar så snart han er tilbake fra skade ønsker å gi. – Overgangen til Manchester United er avhengig av at Glazer-familien faktisk selger. De har satt på bremsene for alle store investeringer frem til et eventuelt salg av klubben er gjennomført og investeringene kan gjøres med andres penger. (Andres penger er forøvrig oppskriften på suksess)

Neymars enorme lønninger er imidlertid den største veisperringen for enhver potensiell avgang.

Det er flere forhold enn det rent fotballfaglige som gjør at Neymar har avvist saudiske forsøk på å bringe ham til Pro League for å slå seg sammen med Cristiano Ronaldo og potensielt Lionel Messi og Karim Benzema. – som kjent er ikke forholdet mellom Qatar (som eier PSG) og Saudi-Arabia spesielt godt. Neymar har et svært godt forhold til Qatar og vil ikke ødelegge det, til tross for et tilbud på 400 millioner euro i årslønn. Noe som med vår elendige kronekurs er 4,8 milliarder kroner.

Les: Sportstrening: Tren som en ekte idrettsutøver hjemme!