Michael Edwards har teft som få andre i Premier League når det gjelder å identifisere "perfekte" Liverpool-spillere. Spørsmålet nå er om Nunez er den perfekte.

Med et poengssnitt på 2,24 poeng på 205 kamper som Sporting-trener, har 39-åring Ruben Amorin havnet på blokka til Liverpool, når klubben tvinges til å finne erstatter for verdens beste/nestbeste trener. Førstevalg Xabi Alonso fortsetter også neste sesong med å snu maktforholdet i Bundesliga, for Liverpool handler det nå om å lande neste store Liverpool-trener i god tid før sesongstart. Denne uken har allerede vært svært begivenhetsrik.

På mandag meldte FootMercato-journalist Pedro Sepulveda Liverpool har tilbudt Ruben Amorim en treårskontrakt og at portugiseren var tent på jobben. Ifølge den hyperaktive overgangsjournalist Romano pågår samtaler, men ifølge hans kilder har Liverpool ikke helt bestemt seg.

LES: «Kan ikke huske sist jeg spilte fotball uten smerter»

På tirsdag melder tyske Sky Sports at, jo, det handler om en treårskontrakt, Liverpool og Amorim har inngått muntlig avtale, nå gjenstår forhandlinger mellom Liverpool og Sporting om økonomisk kompensasjon.

ENGELSKE KLUBBER: Fire angrepsspillere har gitt Virgil van Dijk ekstra trøbbel

Dette skjer.

Alt du trenger å vite: Liverpool – Crystal Palace