Gabriel Jesus når han er i kampform. (foto: Arsenal)

Gabriel Jesus ble aldri komfortabel med Pep Guardiolas kreative og emosjonelle coaching. Brasilianeren var derfor lettet da tidligere City-assistent Mikel Arteta åpnet døra hos Arsenal sommeren 2022. Her skulle brasilianeren fylle rollen som førstevalg på topp. Når Jesus er i form og skadefri, er han uten tvil en stor ressurs i Arsenal-angrepet, problemet er at det har blitt så altfor sjeldent. Nå forteller 27-åringen om forballhverdagen, som ikke akkurat er optimal for verken spiller eller klubb.

I debutsesongen mistet spissen 99 dager til kneskade og 17 kamper, så langt i sesongen har det blitt 85 dager ute med skade og 16 tapte kamper. Muskelskader og kneskader får varsellampene til å blinke.

LES: «Samtaler med Liverpool har funnet sted og vil fortsette, men…»

– Noen ganger kjenner jeg smerter i kneet, men jeg kan ikke huske sist jeg spilte fotball uten smerter, sier Jesus ifølge The Athletic.

Kan ikke huske sist uten smerter.

-Jeg prøver å være i form slik at jeg kan hjelpe Arsenal på best mulig måte. Dessverre har jeg hatt mange problemer denne sesongen, men jeg håper de er borte til neste sesong, sier en optimistisk Jesus.

ENGELSKE KLUBBER: Klopp garanterer at søndagens Manchester United-lag taper mot Martin Ødegaard og Arsenal

Vi får håpe det medisinske teamet til Arsenal får fullført jobben med å få brasilianeren tilbake, men usikkerheten som henger over Gabriel Jesus sin tilgjengelighet på kamparenaen over en hel sesong, sender Arsenal ut på overgangsmarkedet i sommer. Banna bein.

Alt du trenger å vite: Arsenal – Aston Villa