Et pinlig øyeblikk hvor Manchester United manger Erik ten Hag gir en "nesten" klem til eier Avram Glazer etter å ha vunnet Carabao Cup finalen på søndag

Sheikh Jassim Bin Hamad Al Thani vil legge inn et nytt bud på Manchester United innen utgangen av arbeidsdagen onsdag. – I forrige ute var en delegasjon fra Qatar på plass på Old Trafford for å vurdere Premier League-klubbens fasiliteter og holde samtaler med dens lederne i og Raine som er tilretteleggere for salget på vegne av Glazer-familien.

Sky Sports News sier at kilder i USA har fortalt dem at samtalene var «positive» og at Sheikh Jassims rådgivere nå setter sammen et nytt bud.

Les: Manchester City byr på talentet Luka Modrić skryter opp i skyene

«Sheikh Jassim vil gi sitt andre bud på Man United onsdag kveld,» tvitret Sky Sports News-sjefreporter Kaveh Solhekol. Det er voksende tillit blant budgivere om at Glazers er villige til å selge klubben.»

Glazers mener Manchester United er verdt 6 milliarder pund, og det hevdes at Sheikh Jassim nå er «villig til å betale for mye» for klubben. – Etter møtet på Old Trafford skal sjeiken ha ønsket å øke budet.

Sky Sports News har blitt fortalt av kilder i New York at «det skal ikke være noen tvil om at Sheikh Jassim ønsker å være eier og forvalter av United».

LES: På vei bort fra Anfield

Han møter imidlertid konkurranse, med Storbritannias rikeste mann Sir Jim Ratcliffe som også forventes å gi et nytt bud på klubben senere denne uken.

I motsetning til Sheikh Jassim, besøkte Ratcliffe United selv på fredag som en del av en INEOS-delegasjon som holdt lignende møter med klubbens ledere og Raine, med den britiske milliardæren avbildet utenfor Old Trafford.

«Det er en interessant kontrast med Sheikh Jassim. Sir Jim var glad for å bli filmet og fotografert, og det var betydningsfullt at [Man Utd CEO] Richard Arnold var der for å hilse på ham da han kom, håndhilste og ble fotografert da også.» sa Solhekol.

«Det gir deg en følelse av at Glazers er seriøse med å selge Man Utd.

«Dette var en kraftfull delegasjon fra INEOS, han var der sammen med de to medeierne, Andy Currie og John Reece. Sir Dave Brailsford, som pleide å være direktør for sykkel hos Team Sky – han er nå INEOS’ sportsdirektør og han var der også.»