(foto: bayern, twitter)

Hansi Flick uttalte på mandag hvor ergelig og ubeleilig den ferske skaden til en av spillerne i troppen var. Selv om Tyskland står som vertskap for EM 2024 og slipper kvalifisering, er Jamal Musiala en av spillerne Die Mannschaft skal bygge angrepet rundt.

20-åringen har etablert seg hos Bayern München denne sesongen med solide 35 kamper før landslagspausen. Ikke overraskende når den teknisk briljante og lynraske midtbanespilleren har produsert jevnt og trutt med 15 scoringer og 12 assists.

LES: Tror to kompis-anbefalinger kan trekke Bellingham til Anfield

Flick mister muligheten til å bruke 20-åringen i to treningskamper, for Bayern München kan skade kostet så mye, mye mer.

Inne i siste del av Bundesliga, der Bayern mistet tabell-ledelsen med et surt 2-1 tapet mot Xabi Alonsos Bayer Leverkusen, er Musiala en spiller Nagelsmann bør og må ha på banen. 20-åring er klubbens toppscorer i Bundesliga med 11 mål så langt.

Musiala er nå sendt hjem med muskelfibre som er røket, Nagelsmann venter nok spent på å få oversikt over omfanget og rehabiliteringstid. Første april venter Borussia Dortmund i Bundesliga, tre dager senere kvartfinale i cupen mot Freiburg. Vi ønsker Musiala speedy recovery.

LES OGSÅ: Må sikre seg en av verdens beste playmakere