Mohamed Daramy

Den danske venstrevingen Mohamed Daramy er tilbake i sin ungdomsklubb FC København på lån fra Ajax denne sesongen. Til tross for at det virkelig har tatt av for 21 åringen i Superligaen og det var enorm nedtur i Ajax sist sesong ønsker han seg tilbake til den nederlandske storklubben når låneavtalen er over.

Selv om ingen sier det høyt var det en anstrengt relasjon til Ajax sin tidligere manager Erik ten Hag som gjorde det vanskelig for unggutten å levere på det nivået han har bevist både før og spesielt etter oppholdet i Amsterdam.

Les: Juventus synes ikke det holder med en flopp, går etter den største av dem alle i konkurranse med Inter

Med Ten Hag på Old Trafford og knallgod erfaring fra denne sesongen tror han det vil bli mye bedre nå!. Den lynraske venstrevingen har snakket med danske Ekstrabladet: «Jeg vil gjerne som planlagt,.. tilbake»

«Akkurat nå fokuserer jeg på her. Jeg er i FCK og er en FCK-spiller på utlån nå. Jeg vet ikke hva som skjer. Som planlagt kommer jeg tilbake. Og så må jeg ta det derfra. Akkurat nå fokuserer jeg bare på her»

«Det er en stund siden jeg har skrevet med dem. Jeg skrev med dem før vi startet opp. De sa bare gratulerer at det går bra og at jeg bare må fortsette. Og så skal de inn og se noen kamper. Da har jeg ikke snakket med dem siden»