Eden Hazard

Noen ganger, (ikke så ofte) lar vi oss overraske over valgene som gjøres. – Den belgiske venstrevingen Eden Hazard har vært en katastrofe for Real Madrid siden han kom fra Chelsea for 115 millioner euro i 2019.

Hans gigantiske lønn og gjentatte skadeavbrudd og svært variende form har i praksis gjort han usalgbar. – Ingen vil betale dyrt for en spiller som ikke leverer…. Trodde vi!.

Juventus som hentet Paul Pogba gratis fra Manchester United i sommer har så langt bare kunne benytte den franske superstjernen i 35 minutter fordelt på to kamper grunnet skader. Folk som elsker kalkulatorer har kommet frem til at den gamle dame har betalt 2 602 310 pr minutt han har vært på banen.

Eden Hazard er den største floppen av dem alle, siden han kom til Real Madrid sommeren 2019, har han bare spilt 73 kamper med «Los Blancos» og det med en lønn på 260 millioner kroner i året. – Det har blitt syv måg og elleve assist på den tiden.

Real Madrid har betalt omtrent 140 millioner kroner pr mål!! – Hvis du tar med det de har betalt Chelsea i regnestykket kan du plusse på 180 millioner..- Med andre ord.. tidenes flopp.

Heldigvis for Real Madrid er det bare et år igjen av kontrakten med Eden Hazard. – Sky Sports melder at har de flaks kan de bli kvitt deler av Eden Hazard sin lønn. De melder at han skal være på glid i å godta en lønnsreduksjon den siste sesongen uavhengig av om han blir værende eller ikke.

Calciomercato går lenger og melder at Juventus i konkurranse med Inter Milan ønsker seg Eden Hazard i den troen på at de kan få 32 åringen tilbake på sporet. Serie A-gigantene har med andre ord stor tro på egne evner til å få en flopp til å virke.