Luka Vuskovic

Luka Vuskovic er 16 år gammel, 193 cm høy og knallsterk. – Med andre ord en perfekt midtstopper. Hajduk Split sitter å et av de mest spennende talentene akkurat nå og vet at med litt tålmodighet kan de fylle klubbkassa med penger fra Premier League.

The Athletic melder at Manchester City første klubb til å legge inn et bud på Luka Vuskovic vel vitende at det ikke kommer til å friste til å selge. Den kroatiske klubben og Manchester City vet de ikke er alene, store klubber har den siste tiden sendt speidere til Stadion Poljud for å se om ryktene stemmer.

LES: På vei bort fra Anfield

Real Madrid stjerne og landsmann Luka Modrić har tipset kongens klubb om hvilket talent som navnebror Luka Vuskovic har. I forbindelse med landslagspausen hvor Kroatia spiller EM kvalifiseringskamper mot Wales og Tyrkia fortalte Ballon d’Or vinneren at en vakker dag veldig snart ville verden oppdage Luka Vuskovic.

City sitt bud var på 10 millioner euro pluss 2 millioner euro knytte til bonuser. Hajduk Split har bestemt seg for å vente på noe bedre.

LES: The Guardian: Spillerne har skjønt hva som skjer med Conte