McTominay. (foto: united, twitter)

I sommer var Scott McTominay på god vei bort fra Manchester United, men ble værende som Harry Maguire. Selv om det har blitt to Premier League-kamper på skotten i de to siste rundene, er 26-åringen et godt stykke unna Ten Hags foretrukne i startelleveren. I Champions League-kampen mot Bayern München ble det et trøsteminutt på banen. På det skotske landslaget har McTominay derimot fått vise seg frem for alvor. I London gjøres det klart for fremstøt i januar, men bare hvis.

Dette hvis’et ligger hos Marco Silva og Fulham. Bayern München var sikre de hadde på plass signaturen til Joao Palhinha før Deadline Day, Fulham ville det annerledes. Dette betød at Tuchel gikk inn i sesongen uten den nødvendige forsterkningen på den defensive midtbanen. Portugiseren valgte å ikke sutre, forlenget med Fulham til 2028, men bundesligagiganten har ikke gitt seg. Nå forbereder Fulham seg på neste fremstøt.

LES: Ajax henter supertalent de kan selge dyrt til Manchester United om et år eller to

Ifølge Sky Sports kommer Bayern til å gå hardt på for å signere Palhinha i januar, hos Fulham er McTominay på topp av kandidatlista med potensielle erstattere.

LES. Evertons nye eiere 777 Partners rammet av FIFA-overgangsforbud

Sky Sports hevder Marco Silva og gjengen gjør seg klar for å hente Scott McTominay i januar hvis Palhinha glipper. For skotten kan dette gi en stor mulighet for optimal oppkjøring mot EM-sluttspillet til sommeren – hvis han er mentalt klar til å levere fra seg United-drakta.

LES OGSÅ: Har bestemt seg for å gi Alexander Isak litt ekstra konkurranse