Romain Gall

Ah, en test! – Den amerikanske ventrevingen Romain Gall ble 1. april 2020 lånt ut fra Malmö FF til Stabæk. – Husker du det er du en ihuga Stabæk fan, det er helt sikkert for 24. august under fem måneder senere sendte Bæreumsklubben 28 åringen tilbake til Sverige.

Romain Gall som har vært mye på flyttefot er klar for den tyske fjerdedivisjonsklubben Rot-Weiß Erfurt. Planen til den tyske klubben er å vinne Reagionalliga nordøst denne sesongen og klatre i divisjonssystemet.

Les: Sky Sports: McTominay har rykket til topps på lista hos Premier League-klubb

«Jeg er utrolig glad»

Den tidligere Malmö FF-spilleren har vært uten klubb siden han forlot serbiske FK Mladost Novi Sad i sommer. Men nå er det klart at Romain Gall fortsetter karrieren i Tyskland.

LES: Ajax henter supertalent de kan selge dyrt til Manchester United om et år eller to

I løpet av de siste dagene ble det offisielt at Rot-Weiß Erfurt i den tyske fjerdeligaen signerte Gall. 28-åringen har signert en kontrakt som løper ut juni 2024.

– Jeg er utrolig glad for å være her, sier Gall til klubbens hjemmeside.

– Jeg har trent med laget de siste tre ukene og fikk da en veldig god følelse, og jeg kunne se meg selv i laget med en gang. Jeg ser virkelig frem til oppgaven som ligger foran meg nå.

Tidligere i karrieren har Romain Gall også representert blant annet Nyköpings BIS, Gif Sundsvall, Stabæk, Örebro SK og Columbus Crew.