Ferskingen er sluppet inn fra første dag. (foto: united, twitter)

Rasmus Højlund har fått sin første scoring i United-drakta og viser at potensialet er der for å møte de ekstreme forventningene. For Marcus Rashford har danskens inntog skapt en helt ny dynamikk i United-angrepet som laget har savnet.

-Jeg er super begeistret for det. I perioder forrige sesong hadde vi brudd, og det var bare motstandernes drakter vi kunne se, typisk var den eneste muligheten et cut-back til Bruno som kom senere i feltet, begynner Rashford på klubbens hjemmeside.

LES: Tvinges til å jakte Manchester United-spiller i januar

-Denne sesongen har dynamikken endret seg, så vi (Højlund) har jobbet en del sammen utenfor banen, som trenerstaben ikke engang deltar i – bare han og meg, forteller Rashford.

Og det har begynt å gi resultater.

-Vi var selvfølgelig uheldige mot Brighton hvor målet ble annullert, men kampen etter fikk vi en scoring som vi skapte sammen… Jeg er sikker på at det er en relasjon som vil hjelpe begge spillerne…, sier Rashford.

Forrige sesong var det Marcus Rashford med sine 30 mål som sto for en betydelig del av scoringene for Manchester United, vi digger at 25-åringen vil at ferskingen Højlund skal ta plassen som toppscorer.

LES OGSÅ: Har bestemt seg for å gi Alexander Isak litt ekstra konkurranse

Vi har tidligere sett eksempler på unge spillere som kommer til storklubbene og møter en vegg av motstand fra de etablerte som ikke vil gi fra seg stjernestatus. Marcus Rashford setter laget foran og viser at Højlund skal og må lykkes, men skal slippe å gjøre det alene.

Dette må bli bra!