Erling Braut Haaland har et nær spirituelt øyeblikk. - Lover å komme sterkere tilbake!

Det spørs om det holder med dobbel lønn for Erling Braut Haaland sin grådige agent Mino Raiola. – Den tyske klubben har oppdaget det er vanskelig å holde trøkket oppe uten den norske målmaskinen, men ikke så tydelig som for det norske landslaget som fullstendig mistet piffen.

Det er konstante spekulasjoner om hvor Haalands fremtid er, på grunn av skade ut sesongen er trøkket noe redusert. Sky Sports i Tyskland melder at Borussia Dortmund benytter seg av denne perioden for å diskutere en ny kontrakt hvor den berømte utkjøpsklausulen på mellom 75 og 90 millioner euro blir utsatt i et år til 2023.

Les: Her er de nominerte til årets spiller 2021

Klubbledelsen er overbevist om at tiden jobber for dem. – At Haaland har slått seg til ro i byen, fått venner, favoritt kafe, møtet med fans og lagkamerater. Flere klubber banker på med mer penger og «berømmelse». Sky Sports mener at Manchester City har passert Real Madrid på listen over sannsynlige neste klubber.

kontrakten med Dortmund går ut i 2024, men alle er fokuserte på utkjøpsklausulen som ligger langt under en «åpen» overgang ville gitt.

Les på Synaps: Kom og jobb sammen med «oss svina»