The Gaffer. (foto: villa, twitter)

Steven Gerrard har ankommet Villa Park, har den første seieren i boks og legger planene for vinterens overgangsmarked. Noe av det første som skal skje, er at en av de dyreste spillerne skal ut.

Den nye Villa-manageren kommer inn til en tropp i ubalanse med for mange wide attacking players. På lørdag brøt Gerrard rekken med fem tap på rad og sendte Brighton tilbake til badebyen med 2-0 tap. Nå skal troppen trimmes for «dødvekt».

Les: ESPN: PSG klare for det som kommer til å skje hos Manchester United

Bertrand Traoré ble hentet fra Lyon i 2020 for solide 17 millioner pund, men har vært en skuffelse for supporterne. 43 kamper på banen for høyrevingen har resultert i 8 scoringer og 7 assists. Denne sesongen har Traoré ikke startet i én eneste ligakamp, hemmet av en kombinasjon av perioder med skade og vekslende form.

Traorés siste kamp var i 2-1 tapet mot Tottenham, 3. oktober. Ifølge Football-Insider har Gerrard gitt grønt lys for at Villa åpner opp for bud i januar på tjenestene til 26-åringen.

Villa har ifølge Football-Insider planer om høy aktivitet på overgangsmarkedet etter nyttår, og Traore skal ut, enten på utleie eller permanent overgang.

Steven Gerrard har startet formingen av sin Premier League-klubb.

Les: Bytter sportssjefer like fort som uhygieniske bytter undertøy