Mr. Carrick. (foto: united, twitter)

Det er ikke så altfor mange timene siden Ole Gunnar Solskjær ga de siste klemmene til medarbeidere og spillere, men i fotballens verden er det ikke tid å dvele ved det som har skedd. Sesongen skal reddes og «den endelige manager-løsningen» skal overtales.

Mauricio Pochettino har seilt opp som favoritt, og skal ifølge ESPNs kilde sendt signaler om at han godt kan tenke seg United-jobben. Når arbeidsledige Zidane på sin side har signalisert at han gjerne tar PSG-jobben hvis den er ledig, er flere brikker i posisjon på brettet.

Les: Da er Mario Mandzukic i gang med sin trenerkarriere

Hvis Manchester United går for Pochettino, er spørsmålet hvor dårlig tid de selv vurderer de har på å gjennomføre det permanente skiftet. Michael Carrick har fått hastejobben med å gjøre spillerne klare for denne ukas kamper mot Villareal og Chelsea, men er ikke garantert vikarjobben ut resten av sesongen.

Daily Mirror har tydeligvis tatt noen telefoner for å avdekke de økonomiske konsekvensene hvis United går for Maurico Pochettino.

Ifølge den engelske avisen vil det koste United 10 millioner pund hvis de velger å kjøpe fri Pochettino før sommeren, venter de til sesongslutt skal dette beløpet halveres med da ett år igjen av argentinerens PSG-kontrakt.

(foto: psg, twitter)

Ifølge Sky Sports er Pochettino ikke tilfreds med tilværelsen med å bo på hotell i Paris og få superstjernene til å fungere som en lagmaskin.

Da er det opp til United å regne på hvor mye det haster med å få Pochettino til balløya – hvis det er argentineren som blir definert som den rette.

Les: Football-Insider: Gerrard kvitter seg med Villas bomkjøp