Lorenzo Insigne

Insigne er europamester med Italia og en av Serie As vasseste angrepsspillere med sine 114 scoringer og 91 assists på 415 kamper i Napoli-drakt. Fortsatt 30 år ung bør italieneren minst ha en håndfull gode sesonger foran seg. Napoli gjør alt for å beholde kapteinen, men forhandlingene om forlengelse på kontrakten med utløp til sommeren har gått i stå. Nå har et overraskende tilbud kommet som skal friste Insigne til å forlate Europa.

Vi er vant til at spillere trekker til Kina eller midtøsten for å fylle sparekontoen noen sesonger, der det sportslige er mindre viktig. For Isagne åpner det seg en ny dør.

Les: Endelig skal Loris Karius få skinne

MLS.

Det er heller ikke uvanlig at noen toppspillere fra de europeiske ligaene «trekker seg tilbake» i USA, men for en spiller som er på toppen av karrieren sin, er dette uvanlig. Ifølge Sky Italia har Toronto FC tilbudt Isigne en femårsavtale med rundt 110 millioner kroner i årslønn pluss bonuser.

(foto: napoli, twitter)

Sky Italia hevder totalpakken er såpass fristende at Isigne er på vei til å akseptere. Ifølge den hyperaktive overgangsjournalisten Fabrizio Romane er partene dypt inne i forhandlinger.

Les: Sky Sports: Ber Manchester United om leie av Anthony Martial

Noe sier oss at MLS-klubbene ikke lenger kommer til å nøye seg med å vente på at toppspillere fra Europa skal gå lei og søke seg til nye kontinenter…