Har vel ikke gått helt som planlagt.

Tvilen har allerede begynt å snike seg inn over Ralf Rangnicks regjeringstid på Old Trafford. Det har allerede begynt å dukke opp tegn på at en rekke av Manchester Uniteds stjerner sliter med å tilpasse seg treningsmetodene til den geniforklarte tyskeren.

Den tidligere RB Leipzig manageren – kjent som «Godfather of the Gegenpress» – var forventet å bringe en lysende ny epoke på Old Trafford. Faktisk, etter at Ole Gunnar Solskjær fikk sparken– startet livet lysende under Rangnick.

Les: Newcastle skaper en helt ny dynamikk på overgangsmarkedet

Resultatene viste en umiddelbar hockeykølleeffekt, de røde djevlene er ubeseiret i syv kamper siden Solskjærs avgang.

De to siste kampene var mot to bunnlag som ikke burde være noe problem – en 1-0-seier mot Norwich og mandagens 1-1-uavgjort mot Newcastle – var prestasjonene langt under det du kan forvente. Spillerrangeringene fra St James’ Park forteller deg alt du trenger å vite.

Ifølge Daily Mail, har stemningen på Carrington (treningsfeltet) og blant Uniteds spillere aldri vært dårligere. De opplyser at moralen i klubben nå er «veldig lav» og at det begynner å danne seg klikker blant spillerne. Det fører igjen til spenninger i gruppen, som fører til dårlige treningsøkter og «problemer i garderoben».

Selv den nye kantinen irriterer. På Carrington er det installert «boder» som tvinger spillerne til å sitte i små grupper, det skal ha ført til ytterligere splittelser. – Men viktigere troppen sliter med å tilpasse seg Rangnicks treningsmetoder. Det umiddelbare flytte av treningstiden til sene ettermiddager fra tidlig om morgenen har ikke falt i god jord hos spillere som ønsker å starte tidlig.

Les: Fire spillere foran Erling Haaland på super speed-lista i Bundesliga

Mangel på kjemi under Ralf Rangnick
På tirsdag forlot spillerne for eksempel ikke Carrington før klokken 17, da det allerede var mørkt. En rekke stjerner sies å være misfornøyde med endringen i rutinen.

Videre er det en følelse av at alt ikke klikker under Rangnick hos United. Man ser tydelig Ronaldos mangel på kjemi med noen spillere og spesielt Mason Greenwood.

Harry Maguire har også blitt «mer dempet» i rollen som kaptein siden Ronaldos kom tilbake.

Som et forspill til hans ankomst, hadde det blitt gjort mye om hva man kunne forvente av Rangnicks treningsmetoder. En av de store endringene var introduksjonen av Rangnicks beryktede nedtellingsklokke.

Og selv om Mails rapport ikke nevner hans faktiske metoder som et problem, diskuterer de hvordan hans nye 4-2-2-2-formasjon ikke klarer å få det beste fra troppen hans.

Stemningen i leiren ikke blir hjulpet av at en rekke spillere ønsker å dra.Anthony Martial, antas å presse på for å flytte til Sevilla. Spanjolene så et åpningstilbud er allerede avvist, men de fleste tror det kommer flere.

Spissen har gjort klart for Rangnick at han ønsker å gå videre.

Han er heller ikke den eneste. United har bekymringer over Paul Pogba og Jesse Lingard, som begge er uten kontrakt til sommeren. Juan Mata og Edinson Cavani er også på vei ut portene på Old Trafford.