Talksport skriver i dag at nyansatte Manchester United manager Ralf Rangnick allerede etter bare syv kampen og ingen tap faktisk har «mistet» garderoben og at spesielt Cristiano Ronaldo er frustrert over tilværelsen.

Hans motivasjon for å returnere var ikke bare å komme tilbake til klubben han hentet sin første Ballon d’Or i 2008, men også fordi han så for seg suksess sammen med sin tidligere lagkamerat Ole Gunnar Solskjær. Mange, og spesielt norsk presse, peker på ankomsten til Cristiano Ronaldo som årsaken til Manchester Uniteds nedtur på begynnelsen av sesongen og den påfølgende sparkingen av Ole Gunnar Solskjær som manager.

Les: ESPN: 110 millioners-bud på Ronny Deilas stjerne

Flere engelske aviser har i dag meldt at Cristiano Ronaldo har snakket med sin tidligere lagkamerat Gerard Pique (Var Manchester United spiller fra 2004 til 2008) om å sjekke med Xavi om en potensiell overgang til Barcelona. – En overgang som helt sikkert ikke blir godt mottatt i kongens klubb. (Ronaldo var Real Madrid sin største stjerne fra 2009 til 2018)

Den portugisiske superstjernen som tjener 340 millioner kroner i året skal være villig til å ta lønnskutt for å gå til Barcelona, det må i så fall være betydelig for at det skal være mulig. Cristiano Ronaldo ber Manchester United om å få dra videre. – Nettopp kombinasjonen med svært høy lønn og elendig motivasjon er gode argumenter for å slippe han.

Les på Tysk Fotball: Union Berlin har sikret seg Dominique Heintz

Cristiano Ronaldo har avtale frem til sommeren 2023.