Anthony Martial

Anthony Martials agent beskrev tidligere i høst klientens opphold på Old Trafford som en skikkelig berg-og-dalbanetur. Før overgangsvinduet åpner i januar befinner franskmannen seg i så fall på bunnen av «magasuget». For 26-åringen er den eneste løsningen å komme seg bort fra benken til United, spillet om Martial er i gang.

Atletico Madrid har vært inne i bildet, Sevilla det samme. Ralf Rangnick ville likevel ikke love Martial at han slipper ut før sesongslutt. Selv om United-manageren har Cristiano Ronaldo, Edinson Cavani, Marcus Rashford, Jadon Sancho og Mason Greenwood foran franskmannen, er det ingen garanti for at United ikke skulle trenge Martials tjenester i disse virustider.

Spill på Premier League her

30. desember skal Manchester United opp mot Burnley, en kamp Rangnick ikke bør forlate Old Trafford uten tre poeng.

Forrige uke hadde Rangick en prat med Martial der han viste forståelse for spillerens situasjon, men la ifølge Reuters til:

«Vi har korona-tider og tre turneringer hvor vi har store ambisjoner… Det skal ikke kun være spillernes interesser, men også klubbens.»

Da var det snakk om at det ikke var noen klubber som hadde meldt sin interesse for å leie Martial fra januar. Ifølge Sky Sports er situasjonen en helt annen denne uken. På tirsdag hevder Sky Sports at Sevilla har kommet med et konkret tilbud om leie. La Liga-klubben konkurrerer helt i toppen av tabellen, men trenger det ekstra giret for å holde følge med Real Madrid, åtte poeng foran med én kamp mer spilt.

Det er denne Martial Sevilla trenger. (foto: united, twitter)

Sevilla skal opp mot Cadiz (3. januar), Real Zaragoza (6. januar), Getafe (9. januar), Valencia (19. januar), Celta Vigo (23. januar) og har blinket ut Martial for oppgaven med å gi Sevilla-angrepet et ekstra boost.

Les: Endelig skal Loris Karius få skinne

Ifølge Sky Sports har Sevilla ingen ønsker om kjøpsopsjon, her er det kun snakk om fotballtjenestene til Martial de kommende månedene for å gi Julen Lopetegui muligheten til å nekte sin tidligere klubb La Liga-trofeet.