Gomez har rykket videre bakover i køen. (foto: liverpool, twitter)

Midtstopperposisjonen er et sårt punkt for Jürgen Klopp. Han vet han har verdens beste og en solid bredde, men vet tilsvarende godt at skader kan komme «i flokk», tidlig i sesongen og snu opp ned på planene.

Etter at Everton-keeper Pickford måkte ned Virgil van Dijk i Merseyside-derbyet i oktober 2020, og Joe Gomez og andre Liverpool-midtstopperne fulgte etter med skade, handlet denne sesongen stort sett om å redde det som reddes kunne av poeng. Så når noen banker på i sommer og skal overbevise Klopp om å slippe Joe Gomez, da skjønner vi at det kan bli tøft.

LES: Skal signere både Marcelo og Dani Alves!

Det er Steven Gerrard som er tilbake fra ferie, og skal overse transferaktiviteten på Villa Park den neste måneden. Et av toppmålene er Liverpools Joe Gomez. Gerrard har ikke tenkt å gjøre dette til en vennetjeneste, og forbereder et overraskende høyt bud for å overtale Liverpool om å selge.

25-åringen har falt langt bak i rekkefølgen av midtstoppere på Anfield, med både fjorårets signering Ibrahima Konate og Joel Matip foran ham i køen for å spille ved siden av Virgil van Dijk i Jurgen Klopps forsvar.

Den tidligere Charlton-forsvareren har vært på Gerrards radar i flere måneder nå. Det ser imidlertid ut til at Villa endelig er klare for å gjøre alvor og komme med et konkret tilbud til spilleren.

Gerrard er kjent for å være en stor beundrer av Gomez sin evne til å spille sentralt eller på høyreback. Ifølge Daily Star forberedes et tilbud på rundt 30 millioner pund for forsvareren.

LES: Tysk fotballegende mener Dortmund vinner Bundesliga!

Gomez selv er fullstendig klar over at han kanskje må forlate Anfield for å realisere VM-drømmen.

SE DIOGO JOTAs BESTE SCORINGER I PREMIER LEAGUE 2021/22:

LES: I boks – Tottenham har sikret årets viktigste signatur!

Gomez har falt fullstendig i unåde hos Three Lions. Han håper imidlertid at å spille regelmessig igjen vil gi ham muligheten til å tvinge seg tilbake til Gareth Southgates planer for Qatar senere på året.

Muligheten ligger hos Liverpool-legenden Gerrard, om Jürgen Klopp tar sjansen på å slippe Gomez, det er det store spørsmålet.