Trenger bare ett øye for å score. (foto: liverpool, twitter)

Klopp er i gang med å fornye angrepsrekka på Anfield. Mane har dratt til München og Salah forventes å forlate gratis etter neste sesong. Nå kan den siste i den fryktede front treeren også være på vei bort, i følge Liverpool Echo.

Juventus ønsker å hente Liverpool-spissen Roberto Firmino til Torino som en del av en bytteavtale med midtbanespiller Adrien Rabiot, ifølge en ny rapport.

SISTE: West Ham i samtaler med Champions League-komet

Det ble rapportert tidligere denne uken av italienske Calciomercato at Liverpool var villig til tilby Naby Keita til Juventus som en del av et direkte bytte for den franske midtbanespilleren.

Men nå hevder en annet italiensk nyhetskilde, CMW, at Serie A-gigantene kan be om at Firmino blir spilleren som inkluderes i en byttehandel for den franske landslagsspilleren.

Adrien Rabiot

Rabiot har blitt linket bort fra Juventus i sommer, og Telegraph skriver at Liverpool er en av Premier League-klubbene han ville være interessert i å signere for.

Rabiot er i ferd med å gå inn i de siste 12 månedene av kontrakten sin, og ser ut til å bli solgt.

SE SALAHS SCORINGER I PREMIER LEAGUE 2021/22:

SISTE: Gerrard vil bruke 360 millioner på Liverpool-spiller

Men rapportene fra Anfield sier at Liverpool planlegger å tilby Keita en ny kontrakt, mens det ikke har vært noen antydninger om at Firmino får lov til å forlate denne sommeren til tross for at han også bare har ett år igjen av kontrakten.