Marcelo. (foto: real, twitter)

Det var noe sårt da Real Madrids mestvinnende spiller ever ikke fikk forlengelse med klubben han hadde tjent i seksten år. Alt har sin slutt, men 34-åringen hadde et sterkt ønske og tro på at han skulle avslutte karrieren på San Bernabeu. Landsmann Dani Alves ble hentet inn av kompis Xavi før jul i fjor for å hjelpe Barca tilbake på det sportslige sporet. Brasilianeren gjorde jobben, men måtte se forlengelsestilbudet aldri komme.

De to spillerne har vist at de på sine beste kampdager fortsatt kan matche de beste forsvarsspillerne, i tillegg har begge kroppen proppfull av offensive gener. Marcelo med 103 assists for Real Madrid, Alves med 104 assists for Barcelona.

LES: 4 skrekkeksempler som bekrefter hvorfor Manchester United IKKE må presse gjennom signering

Hos Real Valladolid har klubbpresident Ronaldo lagt planen for å bringe sammen de to ikonene. Begge spillerne står uten klubber og trenger å velge riktig vei videre for å spille seg inn i blant Tites utvalgte til VM i Qatar. Nyopprykkede Real Valladolid kan tilby de to spillerne det de ønsker av spilletid i ligaen begge digger.

Alves. (foto: barcelona, twitter)

Ifølge de brasilianske mediet UOL Esporte jobber Ronaldo for å overtale Marcelo og Alves til å spille for klubben hans. Ronaldo har sikret at de kan tilby de to spillerne solide lønninger, en dobbelsignering vil gi klubben et gigantisk løft (sportslig og markedsmessig).

SE RONALDOS SCORINGER I PREMIER LEAGUE 2021/22

LES: I boks: Tottenham har sikret årets viktigste signatur!

Selv om det ikke skal bli lett for Ronaldo å overtale begge til signering, taler mye om at dette kan være en god løsning for de t ospillerne som skal vise de fortsatt holder mål, selv om Real Madrid og Barcelona definerte dem som «overflødige».

Marcelo på venstre, Dani Alves på høyre. Yes, please!