Mannen for de gode tider. (foto: west ham twitter)

West Ham er ivrige etter å forsterke laget i sommer. Moyes ønsker seg seks nye spillere denne sommeren, og har allerede signert forsvarsspiller Nayef Aguerd og keeper Alphonse Areola, etter sistnevntes vellykkede låneopphold.

London-klubben har nå offisielt tatt kontakt for å signere Villarreal-vingen Arnaut Danjuma, melder 90min.

SISTE: Gerrard vil bruke 360 millioner på Liverpool-spiller

Hammers er stadig mer sikre på å få stand en avtale for den 25 år gamle vingen, som scoret 17 mål i forrige sesong og spilte en stor rolle i at Villarreal kom seg helt til semifinalen i Champions League.

Arnaut Danjuma på vei tilbake til England

Danjuma har Premier League-erfaring etter to år med Bournemouth. Han scorte 15 mål på 33 kamper i championship som bidro til overgangen på 25 millioner euro til La Liga.

Nederlenderen kan være tilgjengelig for rundt €40 millioner denne sommeren, og han har tidligere tiltrukket seg interesse fra Liverpool og Manchester United. Kilder har imidlertid bekreftet overfor 90min at West Ham er klubben som prøver å bringe ham tilbake til Premier League, og partene er i konkrete samtaler om en overgang.

SE JARROD BOWENS BESTE SCORINGER 2021/22:

I boks: Tottenham har sikret årets viktigste signatur!

Representanter for Danjuma har antydet at en overgang til London Stadium er svært interesse, hvor Moyes har sikret europeisk fotball for andre sesong på rad. Men det er foreløpig ingen avtale om personlige vilkår eller overgangssum på plass.