For snart et år siden kom den sjokkerende nyheten om at stortalent Mason Greenwood ble anklaget for overgrep, drapstrusler, voldtekt og seksuelle overgrep av en ekskjæreste. Etter anklagene ble det satt i gang en politietterforskning hvor Greenwood ble arrestert, avhørt og til slutt anklaget med mistanke for alle forbrytelsene han ble anklaget for. Til tross for det er han fri, da han betalte kausjon.

For noen minutter siden kom den enda mer sjokkerende nyheten om at Manchester United har inkludert 20 åringen i Premier League i U21-kategori. (Som ikke trenger å være registrert i 25-mannstroppen).

Les: Kjetil Knudsen har fått en seriøs konkurrent fra Bundesliga

I forbindelse med påstandene suspenderte Manchester United 20-åringen fra alle klubbaktiviteter og siden den gang, 2. februar, har Greenwood ligget lavt. Men da Manchester United bekreftet sin endelige Premier League-tropp for sesongen onsdag, var Greenwood overraskende inkludert.

Greenwood er inkludert som U21-spiller, som ifølge Premier League-reglene ikke trenger å være registrert i den endelige 25-mannstroppen. Anthony Elanga, som også er under 21, er heller ikke registrert i 25-mannstroppen, men går også som U21-spiller.

Les: James Rodriguez er tilbake!

United skriver ikke noe om hvorfor Greenwood er i Premier League-troppen, mens de forklarer blant annet hvorfor Anthony Elanga og Alejandro Garnacho er i U21.