Det meget turbulente forholdet mellom Mauro Icardi og Wanda Nara ødela fullstendig oppholdet for den argentinske angriperen i Paris Saint-Germain at de sendte han til Tyrkia på et låneopphold hvor de betaler 90% av hans lønn.

To to har vært gift i åtte år og kun noen dager etter flyttingen til Galatasaray annonsere Wanda Nara på Instagram at de to hadde gått fra hverandre. – Noe av det første hun gjør er å dra til Argentina og spille inn en «romantisk» musikkvideo med en rapper.

Mauro Icardi droppet alt og kastet seg på flyet til Argentina for å konfrontere sin ekskone. – Noe som har gjort ledelsen i Galatasaray fly forbanna.

Les: Tror sol, strender og dollars frister mer nå enn noen gang

Vi råder alle som har interesse av å se videoen å skru av lyden for maken til møkk skal du lete lenge etter!!.

Hun ba om privatliv fremover etter et forhold som var veldig offentlig som falt ut der Wanda anklaget den tidligere Inter Milan-kapteinen for å ha vært utro med den argentinske modellen og skuespilleren China Suarez.

Sagaen fortsetter å buldre videre etter at Wanda var med i den argentinske rapperen L-Gantes video for sporet «El Ultimo Romantico»

Videoen, som har 8,3 millioner visninger på YouTube, setter i gang fantasien om at det er noe mer, man ser scener av de to i sengen sammen, ved et måltid, koser seg utenfor en bil og nekter deretter å svare på spørsmål fra media.

Les: Venstrevingen som skremmer Solbakken ønsket til tidenes angreps rekke sammen med Haaland

Opprørt over det han så i videoen, samt reklamen du ser under som viser Wanda kysse L-Gante, dro Icardi til Argentina i et forsøk på å snakke med henne.

Ifølge Radio Mitre hadde ikke Icardi tillatelse fra Galatasaray til å ta turen.

«Icardi ringte umiddelbart til Wanda, ba henne om å returnere til Tyrkia og få slutt på denne mediefarsen», hevder Daily Mail.

Les: Har Premier Leagues nest raskeste spiller!

«Mauro vet ikke lenger hvilke ord han skal bruke: han er sint og trist på samme tid. Galatasaray er ikke fornøyd med det spissen gjør, som risikerer å avslutte karrieren tidligere enn forventet.»

Opptak som går rundt på nettet viser at Icardi, med kofferten sin, bodde i lobbyen på hotellet Wanda. Til stor frustrasjon ville ikke sikkerhetsvakter la ham passere.

Wanda er fortsatt teknisk sett Icardis representant og forhandlet frem fristen for å flytte fra PSG til Galatasaray, hvor han har en 24-timers sjåfør, hjemmesikkerhet og en kokk.

Icardi møtte Wanda først da han var lagkamerat med Maxi Lopez på Sampdoria.

De giftet seg ett år etter at hun ble skilt fra Lopez og fikk to døtre sammen. Forholdet deres har dominert tabloidene og vil sannsynligvis fortsatt gjøre det selv etter separasjonen.

Wanda, som er programleder for den argentinske versjonen av ‘The Masked Singer’, hevdet nylig at den tidligere Southampton-spissen Dani Osvaldo forsøkte seg på henne mens hun var med Icardi da de var lagkamerater i Inter.