Roberto Firmino

Til sommeren er det åtte år siden Liverpool var i Hoffenheim og hentet den brasilianske spissen Roberto Firminos. – Han ankom Anfield noen måneder før Jürgen Klopp overtok klubben og resten er som man sier historie. – I et intervju for forrige gang det var kontraktsforhandlinger i 2018 fortalte Klopp han var en stor fan allerede da han var manager for Borussia Dortmund.

Flere klubber har regnet med at det ville bli forholdsvis lett å fiske Liverpool stjerner til sommeren på grunn den dårlige sesongen som klubber er inne i. – Spesielt de som er på utgående kontrakt som Roberto Firmino er spennende.

Både Atletico Madrid og Inter Milan har vært frempå for å hente 31-åringen, men det ser ut til å være forgjeves. Jürgen Klopp vil gjerne beholde Roberto Firmino og Firmino vil gjerne bli. – Akkurat nå sitter de og forhandler om en avtale på 2 nye år med en forlengelse på et år til.

Les: Ønsket av flere klubber

Roberto Firminos kontrakt med Liverpool utløper til sommeren, og flere har spekulert i om brasilianeren har en framtid i klubben eller ikke.

«Vi er på rett vei. Vi har veldig gode samtaler med Liverpool», uttalte Firminos agent Marcellus Portella til SkySports.

BEKREFTET: Belgia klar med ny landslagstrener