Bellingham kan nå selv peke mot klubben han ønsker seg til. (foto: dortmund, twitter)

Liverpool-supporterne trenger alle oppløftende nyheter de kan få om dagen. De røde har vært i lignende situasjoner tidligere med skade på skade og blytunge uker med få seire, men etter 3-0 tapet mot Wolverhampton i helgen, herjer mini-krisestemningen hos Liverpool. Da er det godt å høre at spilleren klubben allerede har brukt mye tid og ressurser på for å signere, i høy grad holder en overgang til Liverpool åpen.

Borussia Dortmund jobber intenst med å overbevise Jude Bellingham om at han har alt han trenger hos Bundesliga-klubben. De største og rikeste klubbene har alle vært på 19-åringen siden i sommer, Liverpool fremstår som en av de absolutt ivrigste. Ifølge den tyske journalisten Patrick Berger, som følge Bellngham tett, har 19-åringen gitt beskjed til to klubber at de kan trekke seg tilbake fra signeringsjakten.

LES: DA KYLIAN MBAPPÉ VAR PÅ VEI TIL ARSENAL

Berger hevder Chelsea og PSG begge nå har fått no thanks fra Bellingham.

Dermed står tre klubber tilbake i racet (pluss Dortmund, selvfølgelig). Liverpool, Manchester City og Real Madrid. Etter siste ukes begivenheter, er det stor usikkerhet om City i hele tatt blir å regne med når det skal avgjøres i sommerens overgangsvindu. Dermed står Liverpool og Real Madrid tilbake.

LES OGSÅ: Investorgruppe står klar for å sprøyte inn milliarder i Old Trafford

Det ser lyst ut for Liverpool-supporterne, men det er unødvendig å si at en Champions League-billett blir ekstra viktig for Liverpool når forhandlingene går i gang med verdens mest ettertraktede midtbanetalent.