Barcas uruguayanske bauta. (foto: barcelona, twitter)

På torsdag skulle Barcelona opp mot Europaliga-motstanderen Xavi mente det var uflaks å trekke. Eintracht Frankfurt viste hvorfor Barca-manageren var urolig, der det tyske laget skapte skikkelig trøbbel for Barcelona-forsvaret. Likevel, 1-1 før returen på Camp Nou må selv Xavi si seg fornøyd med. Før kampen kunne han også dele med verden at en av favorittspillerne hans ikke lar seg overtale til Premier League-overgang.

Ronald Araujo (23) har kontraktsutløp sommeren 2023, men har holdt igjen på signaturen for forlengelse. Spansk media har omtalt Araujos forhandlinger som fastlåste.

Les: Barcelona sikrer seg et glimrende utgangspunkt på tittel-jakten

-De (Araujo og Gavi) er meget viktige, klubben kan ikke tillate an noen av dem skifter klubb, sa Xavi før Sevilla-kampen på søndag.

Liverpool, Chelsea og et kobbel av de største Premier League-klubbene er linket til midtstopperen Araujo, ifølge El Nacional har Manchester United sendt signaler om at de er villig til å gjøre det som skal til for å hente Araujo, for Barcelona ville det bety rundt 40 millioner euro i klubbkassa – hvis de mislyktes med å overtale 23-åringen.

(foto: barcelona, twitter)

Les på Tysk fotball: Klopp fnyser av Haaland-opplegget

Nå slipper Xavi å trygle Araujo om å bli.

-Ronald Araujo er glad i Barcelona og har besluttet å bli i klubben. Det er den riktige beslutningen. Han gir oss mye, og det er en garanti for oss. Klubben har sikret seg en midtstopper for lang tid. Det er få som er på hans nivå, sier en svært fornøyd og lettet Xavi ifølge Sport.

Mye går riktig vei. (foto: barca, twitter)

Les: Nå er det bare Jose Mourinho som blir sjokkert når Bodø/Glimt slår Roma

Det har fortsatt ikke kommet en offisiell bekreftelse på forlengelsen, men denne forlengelsessignaturen er helt tydelig i boks. Yes!