(foto: barcelona, twitter)

Barcelona hadde tatt turen til Frankfurt for å jakte trofeet som skulle gi Xavi en god inngang til neste sesong. I La Liga er Real Madrid forsvunnet på topp, i Europaligaen skal Barcelona vise at de ikke har noe å gjøre nede i «andredivisjon».

Første omgang i kvartfinalen mot Eintracht gikk uten scoringen, så dro Ansgar Knauff til med slegga på en corner til scoring tre minutter inn i andre omgang. 18 minutter senere gjorde Ferran Torres det han ble hentet til fra Manchester City: 1-1.

Les: UEFA oppretter trolig disiplinærsak mot Kjetil Knutsen

Jens Petter Hauge fikk med seg siste del av kampen, men måtte se Tuta få sitt andre gule kort og Eintracht med ti spillere det siste kvarteret. Eintracht klarte å holde stand, men dette var et perfekt scenario for Barcelona som kunne kontrollere inn til uavgjort på bortebane. Xavi var ikke fornøyd med kampen der Eintracht skapte skikkelig trøbbel, men resultatet var det ingenting å si på.