Takumi Minamino

Venstrevingen kan se tilbake på toogethalvt år hos en av verdens desidert beste klubber. Det ble begrenset med spilletid, men nok av trofeer og scoringer. Siste sesongen i den røde drakta avsluttet 27-åringen som Liverpools 5. beste målscorer. Ikke dårlig når du ser på lista med spillere som alle ønsker å score for the reds.

Southampton ville mer enn gjerne beholde spilleren de hadde på leie i i 2021, men det var fyrstedømmeklubben Monaco som trykket på de rette knappene hos Liverpool (rundt 200 millioner kroner) og hos spiller.

LES: Joshua King har skjønt det!

På tirsdag kom bekreftelsen på at Minamino har kjørt sin siste tur gjennom Liverpools gater på toppen av spillerbussen, vinkende til supporterne etter vellykket troféjakt. 53 kamper, 14 scoringer og 3 assists. 27-åringen har ikke spilt en stor rolle hos Liverpool, men en viktig én.

Jürgen Klopp blir provosert av de som mener Minamino ikke hadde suksess i Liverpool-drakta.

– Hans bidrag overgår de mulighetene vi var i stand til å gi i forhold til kamper fra start. Han gjorde oss bedre hver eneste dag, han var hos oss – ikke bare i kampene han spilte – men i hver eneste treningsøkt. Perfekt innstilling og vinnermentalitet, skryter Klopp til klubbens hjemmeside.

Vi ønsker Minamino lykke til videre på reisen og takker for underholdningen på Anfield. Vi tar avskjed med en av scoringene hans i FA-cupen:

LES: