Bergwijn fra et av de lykkelige øyeblikkene i Spurs-drakta. (foto: spurs, twitter)

José Mourinho smilte lurt da han presenterte den unge PSV-spilleren som Tottenham-signering i januar 2020. 27 millioner pund var det som måtte til for det the special one mente ville bli en nøkkelspiller for Spurs. Portugiseren måtte gi fra seg plassen i året etter, Steven Bergwijn spilte seg aldri helt inn hos Spurs-supporterne eller i Premier League. Nå er det klart for exit.

24-åringen har vært linket til exit det siste året, Daily Mail hevder Tottenham har gitt grønt lys til de som matcher investeringen de selv gjorde i spilleren i 2020 (rundt 300 millioner kroner).

LES: Joshua King har skjønt det!

Den engelske avisen hevder Ajax har banket ivrige på i London for å hente tilbake «deres» tidligere stortalent. Venstrevingen startet på akademiet til Ajax før han gikk over til rivalen PSV i 2011.

Ajax har ikke vært villig til å legge de nødvendige pundene på bordet, og handelen har trukket ut i tid. Ifølge De Telegraaf har dette fått Everton til å melde seg på i forhandlingene. Den (fortsatt!) Premier League-spillende klubben skal være villig til å betale Spurs det som skal til, og tilbyr Bergwijn et bedre lønnstilbud enn det han kan vente i Amsterdam.

LES: Scott Parker går for gjenforening med tidligere Fulham-spiller

Forrige sesong ble det 546 minutter på kamparenaen i Premier League på den nederlandske vingen, med 3 scoringer og 1 assists. Frank Lampard har tydeligvis sett et potensiale Everton kan utnytte. Med klubbens historie med mindre heldige signeringer, håper vi analysen av Bergwijn har vært grundig. Lampard trenger spillere som kan levere fra start til slutt i verdens tøffeste liga.

SE RICHARLISONS 3 BESTE SCORINGER 2021/22:

LES: Kan gå på en skikkelig skrell hvis United-manageren får viljen sin på overgangsmarkedet

Vi plasserer oss i kategorien «litt skeptiske».