Fikk hjertet sitt knust av den argentinske landslagstreneren.

34-åringen kan gå gratis til sin nye klubb etter at kontrakten sin i Paris Saint-Germain gikk ut etter denne sesongen.

Angel Di Maria har sagt ja til Juventus og skriver under på en ettårskontrakt, melder GOAL. Argentineren har nå bestemt seg for Italia etter det dukket opp rykter om at Barcelona også skulle være interessert.

Det er fortsatt noen små detaljer når det gjelder økonomiske detaljer som må på plass, men papirene er så og si klare til å signeres.

LES: Pochettino er Paris Saint-Germain manager i noen timer til

Di Marias planer er å forbli i europeisk fotball en sesong til før han drar tilbake til hjemlandet, da han ønsker å spille på høyest mulig nivå før VM i november.

Han har 122 landskamper og kom først til Europa via Benfica fra Rosario Central i 2007.

Tre sesonger i Portugal brakte ham til Real Madrids oppmerksomhet, med de spanske gigantene betalte €25 millioner for å sikre signaturen hans.

SISTE: Chelsea i samtaler med to City-spillere!

Di Maria vant Liga Champions League under sin tid i Santiago Bernabeu, men gikk noen overraskende til Manchester United for 59,7 millioner pund sommeren 2014.

Han fikk det tøft i England og forlot Old Trafford etter bare én sesong til fordel for PSG.

I Frankrike gikk det bedre med 295 kamper og 92 mål scoret over syv troféfylte år i den franske hovedstaden.

Han er nå klar for Italia og Serie A for første gang. Juve er også klar til å fullføre overgangen til den tidligere Manchester United-midtbanespilleren Paul Pogba, også han uten kontrakt. I tillegg skal de ønske seg Nicolo Zaniolo fra Roma.