Serge Aurier i den hvite Spurs-drakta.

Da Fabio Paratici og Antonio Conte entret scenen hos Tottenham, startet en prosess som skulle endre stammen til London-klubben. Nå skulle det sluttes med å kave, det skulle bygges for det lange løpet. Serge Aurier hadde allerede fått signalet før de to italienerne tok over styringen.

Den ivorianske landslagsspilleren ble hentet til Premier League fra PSG i 2017, etter fire år hos Spurs ble Aurier og klubben enige om å avslutte kontrakten ett år før utløp. Tottenham hadde hentet inn Emerson Royal i august 2021, et tydelig signal om at Auriers posisjon i klubben var endret.

LES: Lewandowski og Haaland er på’n igjen

Valget av Villareal som neste klubb var god timing for den ivorianske landslagsspilleren. Champions League-semifinale var neppe forventet da han meldte overgang til La Liga i oktober, men det bragte dessverre ingen langsiktig fotball-lykke for 29-åringen.

Tidligere Arsenal-manager Unai Emery hentet høyrebacken til kontrakt ut sesongen med opsjon på ytterligere to år. Det har blitt en del skader, men endte med godkjente 24 kamper i den gule drakta. Likevel, Villareal ble aldri helt overbevist. 29-åringen forsvant ut igjen i sommer på klubbsøk etter at La Liga-klubben bekreftet at det ikke blir noen forlengelse.

Tro det eller ei, nå er Aurier tilbake på balløya. Nottingham Forest nøyde seg ikke med signering av 20 nye spillere etter opprykket, de trengte også den 21. forsterkningen: Aurier.

LES: Bild: Bayern München har planen klar for en Lewandowski-erstatter av verdensklasse

Kontrakt med høyrebacken er på plass, nå mangler «bare» arbeidstillatelsen.

 

Vi gratulerer, men skjønner ikke helt hvordan manager Steve Cooper holder styr på en tropp med stort sett nye spillere.

LES OGSÅ: Absolutt ingen tilfeldighet at Man United-spilleren har fått en t