Rolig nå. (foto: liverpool, twitter)

Oddsen for at Jurgen Klopp blir den neste Premier League-manageren som må å forlate jobben sin har falt kraftig etter at Liverpool ble slått 4-1 av Napoli i Champions League.

Onsdagen startet med nyheten om at Chelsea hadde sparket Thomas Tuchel etter at laget hans ble slått 1-0 av Dinamo Zagreb i Champions League, deres tredje tap på syv kamper i alle konkurranser denne sesongen. Det var en avgang som ikke mange vil ha sett komme, men er en påminnelse om hvor hensynsløst livet kan være som fotballmanager når resultatene uteblir en periode.

SISTE: Grønt lys for Costa!

Ting går ikke mye bedre for Tuchels landsmann Klopp. Liverpool gikk på sitt andre tap for sesongen i går der både spill og resultat var lite oppløftende. Liverpool har ikke fått fart på sakene denne sesongen, med tre uavgjorte i Premier League pluss et tap for Manchester United, noe som gir sjuende plass i ligaen.

Etter nederlaget i Napoli ble Liverpool-sjefen spurt om han fryktet å få sparken som Thomas Tuchel, som ble fritatt fra pliktene som Chelsea-sjef onsdag morgen.

Ifølge James Pearce sa Klopp: «Ikke egentlig, men hvem vet. Eierne våre er ganske rolige og forventer at jeg skal ordne opp i situasjonen og tror ikke at noen andre vil gjøre det. Den dagen de ombestemmer seg vil de nok fortelle meg det.»

TIL CHELSEA: Disse kan ta over for Thomas Tuchel

Etter kampen i går sank oddsen på Klopp drastisk fra 80 til 14.

Klopp ligger dermed nå nest øverst på lista over managere som bookmakere tror kan få spaken. Kun tidligere Liverpool-manager Brendan Rodgers, som har 9 i odds er mer utsatt. Bak Klopp følger Steve Cooper, Steven Gerrard og Frank Lampard.

Guardiola og Arteta har de tryggeste jobbene i Premier League akkurat nå.