Mata. (foto: united, twitter)

Vi har ventet med spenning på hvor den tidligere Manchester United-spilleren ender opp. Det er tydeligvis tyrkisk liga som er den store greie for veteranene denne sommeren. Marcelo ble tatt imot som ny Olympiakos med tidenes pyroteknikk show, Joshua King har allerede scoret for sin nye klubb, Fenerbahce, nå er også Juan Mata på vei til Süper Lig.

På torsdag smekkes overgangsvinduet igjen i Tyrkia, Galatasaray ryktes å ha en haug med forhandlinger på gang for å få på plass de siste brikkene. På onsdag kom bekreftelsen fra klubben at det pågår forhandlinger med PSG om en leieavtale for Mauro Icardi, den tyrkiske storklubben likte ikke posisjonen på 13. plass i Süper Lig forrige sesong, nå skal det rigges for klatring tilbake til toppsjiktet.

LES: Serge Aurier er tilbake i Premier League

Natt til torsdag landet Icardi i Istanbul med Galatasaray-skjerfet rundt halsen.

LES: Klopp blant favorittene til å få sparken

Nå melder klubben også at de har innledet forhandlinger med free agent Juan Mata. Vi blir alltid like overrasket når klubber bekrefter pågående forhandlinger, men tenker det er viktig å vise handlekraft til supporterne sine.

Det har vært merkelig stille rundt Mata etter exiten fra Old Trafford. Vi skulle gjerne hatt 34-åringen i en av de største ligaene, men noen sesonger i Süper Lig som avslutning på en stor karriere er også en mulighet.  

LES OGSÅ: Grønt lys for Costa!