Ukas quiz: Forklar situasjonen ut fra bildet. (foto: sheffield, twitter)

Aston Villa måtte klare seg uten Jack Grealish, men kunne med seier over Sheffield United gå helt opp i ryggen på Liverpool på 5. plass i Premier League. Sheffield hadde ikke vunnet siden 2. februar mot West Brom, så Dean Smith hadde nok sterk tro på at dette ville gå veien for Villas offensive horde.

Men når du spiller i verdens tøffeste liga kan bunnlaget bli din tøffeste motstander. Solskjær opplevde det mot klubben til Sander Berge, nå var det Villas tur.

Les: Bekreftet: Pirlo er overbevist – Juventus trykker på utkjøpsklausuls-knappen

Da det nærmet seg tretti minutter i første omgang satte iren David McGoldrick igang et angrep som endte med at han selv scoret på innlegget helt inn mot mål. 1-0 og det som viste seg å bli matchvinneren.

Aston Villa presset resten av kampen, men selv ikke da veteranen Phil Jagielka hos Sheffield bidro med å bli utvist, tretti minutter før slutt, ville det seg for Villa.

Dermed ble Aston Villa det fjerde Sheffield-offeret for sesongen, og Chris Wilder mistet muligheten til å puste Jürgen Klopp i nakken.

For Sheffield ble dette en jubelkveld, der avstanden på 12 poeng opp til Newcastle og redningen for noen timer ikke virket så stor.

Les: Bild: En av Uniteds argeste konkurrenter om Haaland er hektet helt av