Blir vareopptelling på lørdag. (foto: united, twitter)

Burnley sørget for at Leicester fikk litt sand i maskineriet etter 1-1 og poengdeling. Dermed var det opp til Solskjær og United å gasse på og forlate Brendan Rodgers på holdeplass nr. 3.

Zzzzzz. Dette er vel en grei oppsummering av kampen mellom Crystal Palace og Manchester United.

Les: Sander Berge gikk faktisk glipp av en seier

Reven Roy Hodgson gjorde som han pleier, og sørget for at Uniteds røde angrepshorde aldri fikk arbeidsbetingelsene de ønsket. Derfor må ett poeng for Palace regnes som gull, for Solskjær skapte det noen nye bekymringsrynker.

For der Manchester City maler motstandernes forsvar til finmalt fotballmel, mangler United fortsatt tempoet og gjennombruddskraften som alltid skal finne frem til sprekken i forsvarsmuren.

Tredje kamp på rad uten scoring holder ikke.

-Tempoet var ikke der. Av og til mangler det, og i aften var helt sikkert ikke vår beste kveld. Selvfølgelig skaper det bekymring. Når vi har clean sheets i tre kamper, burde vi jo kunne vinne, men vi mangler kvalitet, kommer det fra Solskjær til BBC.

Les på Popidol: Nick Cave & Warren Ellis rører ved det aller helligste med albumet «Carnage»

Etter å ha sett Citys 4-1 kamp mot Ulvene til Nuno Santo, deler vi også Rio Ferdinands bekymring for United før sommerens overgangsmarked.

-Hvis spillere som Erling Haaland eller Kylian Mbappé er ledige, kan du ikke tillate at de går noen andre steder (i Premier League). Du må move heaven and earth to get them there. United er vant til å ha superstjerner, og disse gutta vil endre historien til klubben, så gode er de, kommer det fra Ferdinand på you tube-kanalen hans – før onsdagens kamper.

Flyr høyere for hvert halvår. (foto: dortmund, twitter)

United kan ikke risikere at Pep Guardiola neste sesong dukker opp med Haaland i lyseblå drakt. Det kommer til å koste skjorta til United eiere å strekke seg lenger enn City, men kostnaden med å «gi» Haaland til byrivalen kan bli så mye, mye større.

Les: Bild: En av Uniteds argeste konkurrenter om Haaland er hektet helt av