(foto: liverpool, twitter)

I går kunne Athletic og James Pearce melde at Liverpools superstjerne Mohamed Salah skal være åpen for en gratis overgang til en annen Premier League-klubb hvis han ikke mottar et betraktelig forbedret tilbud fra Merseyside-klubben, og ifølge football.london er Chelsea en av de tre mulige PL-klubbene som kan signere ham.

SISTE: Liverpool vurderer utrolig byttehandel med Bayern München!

Chelsea skal ikke være fremmed for å hente Mohamed Salah tilbake til Stamford Bridge alledere i sommer, i følge britisk media.

Salah, som scoret mot Chelsea mens han spilte for Basel, signerte senere for Chelsea under Jose Mourinhos ledelse. Etter utlån til Fiorentina og AS Roma, hvor Salah trivdes i Serie A, ble det klart at han rett og slett var for god til å sitte på benken i Chelsea.Egypteren ble senere solgt til AS Roma permanent, og kom senere til Premier League og Liverpool og resten er historie.

Med Salahs kontrakt som går ut sommeren 2023, er det nok en gang et spørsmålstegn ved fremtiden hans.

Pengesluk: United betaler Pogba for å dra!

Liverpool har ikke vært villige til å møte lønnskravene hans, og det skal fortsatt være stor avstand mellom partene.

Den nye Chelsea-eieren Todd Boehly er villig til å gjøre store investeringer snart som mulig i det som kan bli et massivt overgangsvindu for klubben i sommer.

Ifølge Fichajes er Boehly forberedt på å gjøre Salah til den best betalte spilleren i Premier League for å friste ham tilbake til klubben.

Hvis de skal gjøre det i sommer, må de angivelig ut med over £100m for å få Liverpool til å i det hele tatt vurdere å selge. Noe som er ganske stivt for en spiller med kun 12 måneder igjen av kontrakten. Men om man tenker på at kjøpet kan finansieres med å selge Werner og Lukaku oppleves det jo rett og slett som billig…