Maestro. (foto: real, twitter)

Thomas Tuchel og Chelsea kjempet i det lengste for å rette opp feilen til Frank Lampard. Den tidligere manageren ignorerte totalt Antonio Rüdigerer, som med Tuchel langs sidelinjen ble forvandlet til Champions League-mester. Nå er den tyske landslagsspilleren klar for neste Champions League-mester.

Real Madrid har gjort et godt stykke arbeid de siste månedene. Etter at Rüdiger på kontraktsutløp i sommer kunne forhandle med andre klubber, har La Liga-giganten sørget for at Chelseas forhandlngsfremstøt førte inn i en blindvei.

LES: Salah kan forlate Liverpool allerede i sommer!

På torsdag bekreftet Real at Rüdiger-signaturen er på plass. Forrige sommer var det flere (oss inkludert) som lurte fælt på hvordan Real skulle takle en sesong uten radarparet Sergio Ramos og Raphael Varane, som hadde forsvart Real-målet til en haug med titler. Svaret ble David Alaba.

Den misfornøyde østerrikeren, som Bayern definitivt ikke ønsket å miste, har taklet overgangen til La liga ekstremt bra. Med 46 kamper og over fire tusen spilleminutter på banen for Ancelotti ender debutsesongen med La Liga tittel og Champions League-tittel.

Vi kaller det Reals genistrek nr. 1

LES: Hvordan ødelegge verdens største klubb på 10 år

Eder Militao, Vallejo og Nancho Fernandez har i tillegg også gjort sakene sine godt. Nå entrer en av de to siste sesongenes beste midtstoppere også San Bernabeu. Vi kaller det genistrek nr. 2.

Samme som for genistrek 1, spaserer nr. 2 også inn som free agent med suksess fra hjemlig liga og Champions League. Real Madrid mistet Kylian Mbappé, men så lenge klubben har et verdensklasse-forsvar og lar Benzema, Rodrygo og Vinicius Jr. fikse resten, da lukter dette flere titler.

LES: PSG jobber iherdig med å rappe toppmålet til Real Madrid

Vi gratulerer Real-supporterne med forsterkningen.