Aurelien Tchouameni

Med sportsdirektør Leonardo på vakt, ble Kylian Mbappe overtalt til å endre avtalen med Real Madrid om overgang. Nå er det tid for sceneskifte hos PSG når Luis Campos hentes til Paris som ny sportsdirektør. For Real Madrid kan dette bety at nok en overgang går i vasken.

Campos var av alle ting speider hos Real Madrid i 2012/13, men er mest kjent for sportsdirektør jobben han har gjort hos Lille 2017-20, og selvfølgelig teften han hadde som sportsdirektør hos Monaco 2013-16. Nettopp, det var Campos som fikk øye på unge Kylian Mbappé og hentet ham til Monaco i 2013.

LES: Dette er hvor vanvittig mye seks år med Paul Pogba har kostet Manchester United

Det var også Campos som bygde Monaco-laget med Mbappé på topp med Ligue 1-titlen i 2021, og er ifølge ESPN fortsatt gode venner med Mbappé familien. I 2021 sto sportsdirektør Campos også bak Lilles overraskende suksess til Ligue-tittel. Det sier mye om 57-åringens teft når PSG har vunnet 8 av de siste 10 Ligue 1-sesongene. De to sesongene uten trofeet var det altså Luis Campos som sto bak med to ulike klubber.

Så til overgangen Campos og PSG planlegger å rappe fra Real Madrid.

De siste ukene har det gått én vei for Monaco-stjerna Aurelien Tchouameni. Spansk media er overbevist om at 22-åringen er på vei til San Bernabeu, der Real Madrid har gitt den defensive midtbanespilleren (rundt 90 millioner euro i pris) topp prioritet på overgangsmarkedet (etter at Mbappé trakk seg).

LES: Dette er hvor vanvittig mye seks år med Paul Pogba har kostet Manchester United

Real-spiller Camavinga forteller om noen spennende dager fremover.

-Jeg håper han (Tchouameni) signerer. Jeg vet ennå ikke helt om han vil det, men jeg har pratet med ham. Vi får se hva som skjer de neste dagene, sier Camavinga til L’ Equipe.

Men nå har visst PSG igjen bestemt seg for å «vise fingern» til rivalen i Madrid. Real tok Champions League-tittelen, PSG skal vinne overgangsmarkedet. Med sportsdirektør Luis Campos på vei inn hos PSG, skal også en defensiv midtbanespiller prioriteres i sommer.

LES: Guardiola har bedt om to signeringer til

Ifølge Marca har PSG gitt Mbappé oppdraget med å overtale landsmann Tchouameni til å velge PSG. På landslagssamling der Frankrike skal møte Danmark, Kroatia og Østerrike de neste ukene, har Mbappé alle muligheter til å overtale Tchouameni om Destination Paris.

Når Monaco i tillegg har mulighet til å gjøre sin tidligere sportsdirektør-magiker en gjentjeneste, da stiller PSG sterkt. Som Camavinga sa det: Dette er ikke over.