The Gaffer. (foto: villa, twitter)

Vi må innrømme at vi synes Aston Villa ble noen hakk mer «sexy» etter at Liverpool-ikonet flyttet sørover. Ikke at Dean Smith ikke gjorde jobben, men når det gjelder Gerrard har vi også den potensielle «neste Liverpool-manager»-faktoren.

Nå tenker Stevie overhodet ikke på tiden etter Klopp, oppsummering av det første halve året og planlegging av arbeidshverdagen og Villa-troppen fremover har full fokus.

LES: Har bestemt seg for å rappe Tchouameni foran snuten på Real Madrid

På torsdag kom en viktig brikke på plass for en strålende fornøyd Villa-manager.

Neil Critchley er på plass som ny assistenttrener, selvfølgelig med bakgrunn fra Liverpool. Gerrards tidligere Villa-assistent forlot klubben denne uken til drømmejobb i Championship.

-Neil Critchley var mitt førstevalg da vi skulle finne ny assistent. Han er en fantastisk trener. Vi har jobbet sammen tidligere, så jeg kjenner kvalitetene hans, sier Gerrard til klubbens hjemmeside.

Critchley har vært fast trener på ungdomslagene til Liverpool i perioden 2013-20, flere husker ham da han måtte ta over ledelsen av seniorlaget til Liverpool i ligacupkvartfinalen mot nettopp Aston Villa (Klopp og gjengen på tur til VM for klubblag). det samme i FA Cupen mot Shrewsbury Town da Klopp og gjengen var på vinterferie.

Siden 2020 har Critchley vært hovedtrener hos Blackpool. I 2020/21-sesongen ble det opprykk fra League One, denne sesongen ble det en trygg plassering på 16. plass i Championship. 43-åringen har helt klart kvaliteter som trener på høyere nivåer, nå blir han Gerrards wingman i Premier League.

LES: Bekreftet: Der kom Real Madrids genistrek nr.2

Vi aner en trenerduo som kommer til å følge hverandre fremover i karrieren.