Still passin in red. (foto: bayern, twitter)

Det var ingen glede å spore i Liverpool-leiren da deres Sadio Mané ba om å få slippe ut av kontrakten til nye utfordringer. Likevel, Klopp og gjengen viste siden Bayern München aldri fant frem i Lewandowski-saken. Dermed kunne Mané forlate Anfield med legendestatusen han har opparbeidet seg til, samtidig som han kunne gyve løs for ny klubb i god tid før sesongstart.

På lørdag var det første skikkelige test for den senegalesiske landslagsspilleren, der den prestisjonefylte tyske Super Cupen skulle avgjøres. De regjerende Bundesligamesterne mot de regjerende cupvinnerne RB Leipzig.

LES: Barcelona rikeste spiller enig om exit

Mané var på banen fra start, og viste at han blir å regne med når Bayern München starter Bundesliga-sesongen mot Eintracht Frankfurt på fredag.

For mot RB Leipzig kom debutscoringen til Mané, den tidligere Liverpool-stjerna «ventet» til den første kampen av betydning. Bayern vant 5-3, der Mané sto bak den viktige 2-0 scoringen.

-Jeg er virkelig, virkelig glad for at jeg har vunnet det første trofeet med Bayern. Som jeg allerede sa første dag jeg kom, det er en drøm for meg å spille for Bayern München, sier Mané til klubbens hjemmeside.

For oss er det ingen tvil før sesongstart om at Mané er som skapt for Bayern München.