En fornøyd James Maddison

Så sent som i går la Newcastle inn et bud på 40 millioner pund, nesten 500 millioner kroner for Leicester sin midtbanespiller James Maddison. – Et litt merkelig bud med tanke på at konservative Transfermarkt estimerer verdien til 60 millioner euro og at Leicester flere ganger har sagt de ikke lytter på bud under det.

Faxen hadde knapt tikket inn på kontorene på King Power Stadion før Newcastle fikk et nei takk i retur, med beskjed om at det er 60 millioner euro eller mer som trengs for at de skal slippe den engelske landslagsspilleren.

Les: Ajax får 56 000 pund hver gang Lisandro Martinez spiller for Manchester United

The Times bekreftet avslaget og prisforlangende i går og i dag melder Daily Mail skriver at Newcastle skal være klar til å biffe opp prisen, men at de skal endelig bestemme seg i kveld.

Newcastle manager Eddie Howe har ikke fått alle de forstrekningene som han har ønsket seg så langt i sommer og begynner å se flere av sine mål finne hjem andre steder. – Et eksempel på dette er Chelsea-spiss Timo Werner som er i ferd med å lande en avtale som innebærer en retur til Bundesliga.

Les: Timo Werner løsning kan sende Alexander Sørloth ut på klubbjakt igjen