Ajax-midtstopperen Jurriën Timber på gate utenfor Wembley stadion og til høyre sammen med Erik ten Hag i Ajax-tiden

Manchester United fortsetter å styrke forsvaret, men sender samtidig ut noen gamle kjenninger. – Kaptein Harry Maguire jobbes det intenst for å få ut. – Selv om han ikke har hatt mye spilletid under manager Erik ten Hag er det viktig med en erstatter, for første gang på flere år går Manchester United inn i en Champions League sesong, med den slitasjen det innebærer.

Lørdag, da Ilkay Gündogan med sine to mål sørget for mer ære til de himmelblå ble ryktebørsen startet etter at en potensiell erstatter for Harry Maguire fulgte kampen fra tribunen.

Les: Tilbyr Harry Maguire i gigantdeal

Ajax-midtstopperen Jurriën Timber ble sett på tribunen og på gata utenfor Wembley under lørdagens FA-cupfinale mellom Manchester United og Manchester City.

Det skaper selvsagt spekulasjoner om en mulig overgang til Manchester United for 21-åringen, ettersom han tidligere har blitt trent av Erik ten Hag i Ajax.

Også forrige sommer ble Timber koblet mot en overgang til United, men han ble værende i den nederlandske storklubben. Ajax har forøvrig gjor det historisk dårlig denne sesongen, de jobber intenst med å finne en manager som kan finne tilbake til vinnersporet.

Les: Det STORE spørsmålstegnet hos Man United ble definitivt ikke mindre

Erik Ten Hag har fra før av hentet Lisandro Martinez og Antony fra Ajax til Manchester United.